Toelichting bestelproces

Onze webshop is een beetje anders dan de meeste webshops. Wij werken met levende planten en zonder voorraadbeheersysteem. We weten dus niet altijd tot op de plant nauwkeurig hoeveel we van een bepaalde plant kunnen leveren. Om te voorkomen dat u betaalt voor planten die we niet kunnen leveren hebben we daarom een extra stap in het bestelproces ingevoegd. Als u uw bestelling aan ons heeft doorgegeven hoeft u nog niets te betalen, wij gaan eerst kijken of de door u bestelde planten leverbaar zijn. U krijgt van ons een orderbevestiging met daarin een overzicht van welke planten van uw bestelling we kunnen leveren. Als u met deze orderbevestiging akkoord gaat en het daarop vermelde bedrag betaalt d.m.v. de betaallink, gaan we uw bestelling versturen. Hieronder een schematisch overzicht van ons bestelproces.

 

Stap 1
U bestelt de planten van uw voorkeur in onze webshop.

Stap 2
Als u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op ‘Bestelling plaatsen’ om uw aan ons door te geven. U hoeft dus nog niets te betalen!

Stap 3
Wij gaan kijken of de door u bestelde planten op voorraad zijn en aan onze kwaliteitseisen voldoen. U ontvangt van ons per e-mail een orderbevestiging met de planten die we kunnen leveren en een link naar een iDeal betaling.

Controleer dus goed uw orderbevestiging, het kan zijn dat niet alle bestelde planten geleverd kunnen worden!

Als u akkoord gaat met de orderbevestiging klikt u op de betaallink, u wordt dan doorgestuurd naar een iDeal betaling. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen gaan we uw planten versturen, u ontvangt dan van ons een Track&Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Voor verzamelen, inpakken en versturen van uw bestelling rekenen we € 12,50 bezorgkosten bij bestellingen tot € 85,-