Tuinen van Salland

Tuinen van Salland

Sinds een paar jaar hebben we een samenwerking met een aantal opengestelde tuinen hier in de buurt. Iedere eerste zondag van de maand zijn een aantal van hen opengesteld voor het publiek zodat u naast de activiteiten die we op die dagen organiseren (zie ‘Agenda’) ook een paar prachtige, zeer verschillende tuinen kunt bekijken. Kijk op www.TuinenVanSalland.nl voor meer informatie.

Ideaal voor groepen
Voor groepen zijn de Tuinen van Salland naast de eerste zondag van de maand ook op afspraak geopend. Voor iedere tuin betaalt een u vaste toegangsprijs per bezoeker, hiervoor krijgt u een rondleiding met koffie/thee en iets lekkers, door een aantal tuinen te combineren bent u een compleet dagje uit. Het arrangement bestaat uit een bezoek aan (enkele van) de deelnemende tuinen en/of de kwekerij van Arjan Schepers, u kunt zo genieten van zeer verschillende tuinen en een bijzondere vasteplantenkwekerij.

Ideaal voor tuinclubs, Groei & Bloei afdelingen en andere verenigingen die een dagje uit willen. U kunt één of meerdere tuinen bezoeken, u betaalt per bezocht adres. De tuinen en de kwekerij liggen dicht bij elkaar, drie of vier adressen op één dag bezoeken is mogelijk.

Voor meer informatie over Tuinen van Salland kunt u bellen met Arjan Schepers (06-41271997) of mailen naar info@arjanschepers.nl